• Era Zdrowia
  • Preparaty Monojonowe Invex Remedies
  • »
  • Preparaty Invex Remedies

Fermentowane produkty sojowe

Zobacz filmy na temat fermentowanych produktów sojowych. Jak się je wykorzystuje w kuchni, jakie mają wartości odżywcze i jak je przygotować. Do tradycyjnych fermentowanych produktów sojowych zaliczamy miso, natto, tempeh, sos sojowy oraz kurosu (czarny ocet ryżowy), a także tofu - ser sojowy.
Fermentowane potrawy sojowe normalizują poziom cukru we krwi, utrzymują dobry stan kości, wspierają zdrowy wygląd skóry, a także wpływają na prawidłowe funkcjonowanie serca. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat fermentowanych produktów sojowych, o ich właściwościach i walorach odżywczych.

Filmiki:

Zaloguj się! Po co?

Przypomnienie hasła

Adres E-mail*
Na podany aderes email zostanie wysłane nowe hasło!

Szybka Rejestracja

Uwaga! Rejestrując się akceptujesz Nasz Regulamin
Mężczyzna* Kobieta*
Adres E-mail*
Nick*
Imię
Nazwisko
Hasło*
Potwierdź hasło*
Awatar
* Pola wymagane
Statystyki online
Użytkownicy online: 0
Gości online: 21